Білім беру бағдарламалары

Тағам  өндірісі  факультеті  Алматы технологиялық университетінің  төмендегі білім беру бағдарламалары бойынша жоғары білікті мамандарды дайындау бойынша  бөлім болып табылады:

Бакалавриат

  • 5В072700-«Азық –түлік өнімдерінің технологиясы».

-ет және балық өнімдерінің технологиясы;

-сүт және сүт өнімдерінің технологиясы;

-қоғамдық тамақтандыру және арнайы тағайындалған өнімдердің технологиясы;

-тағамдық концентраттар мен консервілердің технологиясы;

  • 5В072800-«Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы»

-Астықты өңдеу, сақтау және қайта өңдеу технологиясы;

-нан, макарон және кондитерлік өнімдердің технологиясы;

-ашыту  және шарап жасау технологиясы;

  • 5В073200-«Стандарттау және сертификаттау»

-стандарттау және ертификаттау  жүйесі;

– сапаны басқару;

  • 5В070100-«Биотехнология»

-тағамдық биотехнология;

-микроорганизмдер, өсімдіктер және жануарлар биотехнологиясы;

-ауыл шаруашылық биотехнологиясы;

  • 5В060800-«Экология»

-экологиялық мониторинг;

-экологиялық менеджмент;

  • 5В072100-«Органикалық заттардың химиялық технологиясы»

-органикалық және мұнай-химиялық өндірісінің  технологиясы;

-полимерлерді өндіру және қайта өңдеу  технологиясы;

  • 5В080200-«Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы»

-мал шаруашылығының  азық-түлік  өнімдерінің  тхнологиясы;

-мал шаруашылығының  азық-түлікке  жатпайтын  өнімдердің технологиясы;

Магистратура:

  • 6М072700-«Азық-түлік өнімдерінің технологиясы»
  • 6М072800-« Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы»
  • 6М073200-«Стандарттау және сертификаттау»
  • 6М073500-«Тағам қауіпсіздігі»
  • 6М075000-«Метрология»
  • 6М070100-«Биотехнология»
  • 6М072100-«Органикалық заттардың химиялық технологиясы»

 Докторантура:

  • 6D72700-«Азық –түлік өнімдерінің технологиясы»
  • 6D72800-« Қайта өңдеу өндірісінің технологиясы»
  • 6D73500-«Тағам қауіпсіздігі»
  • 6D70100-«Биотехнология»